Computeronderhoud

Waarom is computeronderhoud zo belangrijk? Een auto breng je regelmatig naar de garage om probleemloos te kunnen blijven rijden. Zonder onderhoud zou je al snel met pech langs de weg staan. Ook een computer heeft regelmatig onderhoud nodig. En dat geldt niet alleen voor bedrijfscomputers. Thuis werkt u immers ook heel veel op de computer; denk maar aan Internetbankieren, e-mailen, Skypen etc. Met regelmatig en vakkundig onderhoud blijft uw computer stabiel en veilig.

Computers veranderen voortdurend: software-updates, nieuw geïnstalleerde programma’s en gegevensopslag zoals een externe harde schijf of back-up. Bovendien zijn ze verbonden met netwerken zoals internet en (draadloze) netwerken.

Max Computerhulp zorgt ervoor dat uw computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Wij zorgen ervoor dat uw computer de nieuwste software-updates krijgt en dat u op de juiste manier beveiligd bent. Dit onderhoud werkt dus ook preventief.

Backup

Een back-up is een reservekopie van de bestanden op uw computer(s). Die kopie komt van pas wanneer er onverhoopt iets mis gaat. Het is niet ondenkbaar dat bestanden per ongeluk worden gewist, beschadigd raken of dat de computer crasht of besmet raakt met een virus. U kunt de schade beperken door back-ups te maken, zodat verloren informatie weer teruggehaald kan worden.

Upgraden

Windows 10 is ‘de laatste versie van Windows’, zegt Microsoft zelf. Dat betekent in de praktijk dat Microsoft nog heel vaak met updates voor het OS komt. Het gaat daarbij niet alleen om beveiligingsupdates, maar ook om nieuwe features die het werken met de computer weer wat makkelijker maken. Microsoft brengt eens in de 2 à 3 jaar een nieuwe versie van Windows op de markt. Heeft u nog een oude versie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verwijderen van virussen en spyware

Onze experts staan voor u klaar om te helpen om welke infectie dan ook van uw computer te verwijderen. Wij verwijderen de malware, virussen, spyware en andere infecties van uw computer, en voorzien u van onze beste bescherming, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.