Computerreparatie

Heeft u problemen met uw computer of laptop en bent u op zoek naar een goede en snelle oplossing voor een acceptabele prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We proberen de meeste problemen binnen 2 werkdagen op te lossen. Afhankelijk van het probleem proberen we zo goed mogelijk met u af te spreken hoe lang we nodig hebben om het probleem op te lossen. Indien er onderdelen besteld moeten worden, zullen we dat even met u overleggen.

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende computer en laptop problemen, zowel hardware- als softwarematig. Hierbij kunt u denken aan volgende taken: computerreparatie, (her)installatie van uw systeem, installeren van software, upgraden van computer, reparatie, back-up maken, recovery, vervangen hardware onderdelen etc.

Het verlenen van goede service aan de klant is voor ons het belangrijkste doel. U bent bij ons op het juiste adres voor een goed deskundig advies van ervaren monteurs, duidelijkheid (zo zijn onze prijzen bijvoorbeeld wel inclusief btw), u ontvangt altijd een prijsopgave en u ontvangt een jaar garantie op de onderdelen die wij hebben vervangen. Wij repareren zowel computers als laptops en we proberen zoveel mogelijk de meest uiteenlopende problemen te repareren, zelfs als u van veel andere reparatiezaken te horen heeft gekregen dat u toe bent aan een nieuwe computer.

Uw pc snel gerepareerd

Het is natuurlijk erg lastig als u aan het werk bent of midden in een project zit en uw computer of laptop begeeft het. In de meeste gevallen zijn uw belangrijke bestanden te redden, maar bent u wel wat tijd kwijt voor de reparatie. Max Computerhulp weet hoe belangrijk het is dat er snel geschakeld wordt in deze situaties. Vandaar dat er geprobeerd wordt meteen naar uw thuis of werk te komen, om de problemen op te lossen. Wellicht is het ook mogelijk om op afstand de problemen al in te schatten. Max Computerhulp is expert op het gebied van ICT en computers. Ondanks dat wij in Zuidhorn zijn gevestigd, krijgen wij regelmatig klanten uit Breda. Zuidhorn is immers om de hoek en mensen komen graag naar ons toe voor onze persoonlijke en snelle aanpak. Wij zorgen niet alleen dat uw computer binnen no-time weer gerepareerd is, maar geven u ook advies over hoe u het de volgende keer kunt voorkomen. Wij zijn meer dan alleen uw reparateur.