Cursussen en begeleiding

Bent u op zoek naar een computercursus voor de ontwikkeling van uw computerkennis? Max Computerhulp verzorgt een groot aantal computercursussen in diverse plaatsen in Nederland. We bieden onder andere cursussen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de computer, zoals de introductiecursus computergebruik. Daarnaast geven wij cursussen gericht op diverse onderdelen van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Power Point). Ook voor besturingssystemen van Apple en Windows kunt u bij ons terecht!

Wij bieden als computercursus zowel basistrainingen aan als trainingen voor gevorderden. We verzorgen deze computercursus individueel maar ook in groepsverband. Voor de basistrainingen is geen speciale vooropleiding nodig.

Privé computerles

Privé computerles bij Max Computerhulp is mogelijk in blokken van minimaal 1,5 uur in de ochtend, middag of avond. Voor alle cursusonderwerpen en deelgebieden van Microsoft Windows, Microsoft Office, Apple of Windows kunt u privé computerles volgen. In alle rust neemt nemen wij samen met u de gevraagde onderwerpen door. Oefeningen worden voorgedaan en alle vragen worden beantwoord. Privéles wordt gegeven aan maximaal 2 deelnemers.

Privé computerles wordt gegeven op een bedrijfslocatie of gewoon bij u thuis is.

Waarom privé computerles?

U hebt een duidelijk doel voor ogen. De les en oefeningen worden daarom afgestemd op uw individuele vraag. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de inhoud van de privéles te bespreken en de les voor te bereiden.